Jag vill berätta en historia, om vad som hände en gång. Om du har tid och lust att läsa, så välkomnar jag dig att ta del av några helt sanna historier ur verkliga livet. I alla fall så hände det sig just då, den gången, framför mina ögon. Verkligheten är det som vi ser, och det som vi inte ser, det som gömmer lite emellan. Det är det vi ibland inte vågar se eller inte hinner med.

De flesta historierna har utspelat sig i verksamheten här på gården. Ofta i ett möte med våra hästar eller de andra djuren. Dessa historier behöver nu berättas, vajre historia är helt fantastisk och unik. Det som de har gemensamt är att vi som varit där har fått känna på den magi som kan uppstå när kraften i ett möte, har öppnat hjärtan och glimtar av möjlighet till förändring har gjort sig tillkänna.

Några av historierna har jag fått berättas för mig i intervjuer. Det har varit människor som berört, med en historia som jag vill berätta.

Sven Forsling ur boken, Flickan och hästen: ”det som sker tycks ibland nästan magiskt. Det magiska är inte lätt att fånga. det är som att jaga solkatter”.

Dessa historier och solkatter har jag förvarat i min egen inre bilderbok. Nu skriver jag ner dem och delar med mig av dem till dig, om du vill.