Det finns en kör av röster i mitt inre. Jag är så tacksam för det, varje dag. På ett eller annat vis har dessa människor som hör till dessa röster, korsat min väg. En del har funnits hos mig en längre tid, och andra bara en kortare stund. Några av er har jag aldrig träffat men ni betyder alla väldigt mycket för mig och era ord, handlingar och tankar finns kvar. De blandas med mina och tillsammans är vi starka.

Om inte om hade funnits….. Har du någon gång gått omkring med en tanke och så sätter du på radion, eller öppnar en bok, lyssnar till en annan människa och så hör du plötsligt en beskrivning av det du själv går och funderar på. Något du känner slår an på en sträng som nyss kändes som din, enbart. En plötslig glädje och förundran fyller dig. Du är inte ensam. Om någon annan tänker så och kanske också arbetat länge med dina frågor, då ger det en stark energi, kraft och mod att arbeta vidare.

Hos alla er hittar jag svaren och jag tar alla er i hand. Vi sträcker ut våra händer, bildar en ring, en kedja. God morgon!